Meldpunt gebreken Friese paard

 

Disclaimer


Hoewel de inhoud van deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is gemaakt, is het mogelijk dat bepaalde informatie verouderd of niet (meer) correct is. Het meldpunt gebreken Friese paard is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van hetgeen wordt ondernomen of nagelaten op basis van deze informatie.

De (auteurs-) rechten met betrekking tot het format en de inhoud van deze website (de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, geluiden, teksten en andere informatie) berusten uitsluitend op het meldpunt gebreken Friese paard. De inhoud van deze website mag alleen worden gebruikt voor persoonlijk gebruik. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het meldpunt gebreken Friese paard is het niet toegestaan de inhoud van deze website, of enig onderdeel daarvan, door te sturen, te verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, behalve voor zover strikt noodzakelijk is voor het gebruiken van deze website.

Het meldpunt gebreken Friese paard heeft het recht, doch niet de plicht, om de toegang tot informatie te onthouden dan wel om informatie van deze website te verwijderen indien er, naar het uitsluitend oordeel van het meldpunt gebreken Friese paard, sprake is van (mogelijke) inbreuk op rechten van derden.